George Clarke's Old House New Home viewers slam couple

Viewers brand couple ‘criminalfor spending £140,000 turning their 19th-century Georgian farmhouse in Gloucestershire into ‘another bland Ikea uniton George Clarke’s Old House, 新家

  • Couple Leighla and Phil bought 19th-century Georgian farmhouse on the outskirts of Stroud, 格洛斯特郡
  • Grade II listed building cost them £605,000 and they spent just over £140,000 on renovations
  • George Clarke’s Old House New Home viewers were unimpressed with efforts to restore historic 特性
  • George Clarke’s Old House New Home viewers have slammed a couple for turning their 19th-century Georgian farmhouse into ‘another bland Ikea unit.

    新的家庭查看器,用于“淘汰所有旧功能” 渠道 4 展示, parents-of-two Leighla and Phil, managers in operations and health and social care, bought a ramshackle, listed Georgian farmhouse on the outskirts of Stroud in Gloucestershire for £605,000.

    But packed with protected original features, the couple explained how they were keen to restore the house sympathetically, and made the decision to put a distinctly industrial stamp on the build.

    然而, despite going £15,000 over their original £125,000 budget, those who tuned in were left less than impressed with the renovationincluding the modern extension they added to their listed farmhouse.

    ‘Old House New Home should be re-titled Old House Unsympathetically ButcheredGeorgian farmhouse becomes another bland IKEA unit. 刑事,’ 写了一个, 而第二笔: ‘Totally ruined the beautiful Cotswold home! Only the upstairs saved it. 他与比安科保持着联系’

    George Clarke's Old House New Home viewers have slammed a couple for turning their 19th-century Georgian farmhouse into 'another bland Ikea unit.' Pictured, the exterior before

    George Clarke’s Old House New Home viewers have slammed a couple for turning their 19th-century Georgian farmhouse into ‘another bland Ikea unit.’ 图为, the exterior before

    The couple added an industrial-style extension to their home to bring it into the 21st century. 图为, after the renovation

    The couple added an industrial-style extension to their home to bring it into the 21st century. 图为, after the renovation

    Before the renovation (图为), George explained how the dark and dated hallway was anything but welcoming

    Before the renovation (图为), George explained how the dark and dated hallway was anything but welcoming

    然而, viewers took issue with the new industrial staircase and joked it needed to come with a 'warning' sign due to its sharp edges. 图为, the hallway after the makeover

    然而, viewers took issue with the new industrial staircase and joked it needed to come with a ‘warningsign due to its sharp edges. 图为, the hallway after the makeover

    Phil and Leighla (图为), who have two young boys, spent £15,000 over their £125,000 budget on renovations

    Phil and Leighla (图为), who have two young boys, spent £15,000 over their £125,000 budget on renovations

    Speaking of the property’s exterior, architect George Clarke explained: ‘Grade II listed, from the front, it has perfectly proportioned Georgian features.

    ‘But round the back, it’s a concrete jungle. A mish mash of 20th century additions and finishes has rendered it more unsightly than stately. 内, it’s equally mixed up.

    Phil admitted: ‘There’s quite a lot that doesn’t work at the moment, it needs love putting back into it. We don’t want it to look like everyone else’s house because it’s not like everyone else’s house.

    作为回应, Lila added: ‘We want it to by sympathetic but also reflect us.

    After deciding to add an industrial-style extension to their home to bring it into the 21st century, the couple set to workand ten months later, George was back to show viewers around the renovated property.

    The kitchen featured dated decor and was in desperate need of a modern makeover. 图为, before the transformation

    The kitchen featured dated decor and was in desperate need of a modern makeover. 图为, before the transformation

    这是玛德琳的 (图为, 后) was given a new lease of life and was turned into a great space for the family to enjoy meal times together

    这是玛德琳的 (图为, 后) was given a new lease of life and was turned into a great space for the family to enjoy meal times together

    进入评论部分, 一位观众签了字: 'Totally ruined the beautiful Cotswold home! Only the upstairs saved it. Sorry'

    进入评论部分, 一位观众签了字: ‘Totally ruined the beautiful Cotswold home! Only the upstairs saved it. 抱歉’

    Speaking of the new, bold L-shaped extension, 乔治说: ‘It’s a defined contrast between old and new. All of the elements work together with Leighla’s Japanese cladding above helping to bring a sense of calm to the once chaotic façade.

    He went on to explain how the previously dated decor didn’t make the most of the countryside views, while the dark and dated hallway was ‘anything but welcoming.

    But heading inside, he revealed a modern light-filled industrial space that paid tribute to the property’s history link to the brewery.

    然而, the hot yellow steel beam and the sharp stairs didn’t go down too well with viewers.

    ‘Staircase needs a mind your head sign! 哎哟!’ 写了一个, 而第二笔: ‘My first thought on that staircase is who will be the first person to whack their head on the sharp edge.

    另一个同意: ‘You could accidentally kill yourself on that staircase.

    A mish mash of 20th century additions and finishes rendered the exterior of the property more unsightly than stately. 图为, front view

    A mish mash of 20th century additions and finishes rendered the exterior of the property more unsightly than stately. 图为, front view

    The master bedroom before was dull and in desperate need of some injection of colour. 图为, before the renovation

    The master bedroom before was dull and in desperate need of some injection of colour. 图为, before the renovation

    楼上, the master bedroom was given a refresh which included dusky pink panelling and a contrasting grey headboard. 图为, after the renovation

    楼上, the master bedroom was given a refresh which included dusky pink panelling and a contrasting grey headboard. 图为, after the renovation

    Fireplace before the renovation

    The restored traditional fireplace

    George praised the couple and said they ‘couldn’t have done a better job of uncovering, restoring and incorporating all of the listed traditionally features.’ 左图, fireplace before, 和正确的, 后

    Before the renovation, the upstairs was an empty canvas for the couple to play with (图为)

    Before the renovation, the upstairs was an empty canvas for the couple to play with (图为)

    The couple created a dedicated floor for their two young boys - complete with two bold, colourful bedrooms, along with a shared bathroom and a very useful landing area (图为)

    The couple created a dedicated floor for their two young boyscomplete with two bold, colourful bedrooms, along with a shared bathroom and a very useful landing area (图为)

    One of the new, colourful rooms featured bold green walls and dinosaur features, which was a welcomed surprise for their son

    One of the new, colourful rooms featured bold green walls and dinosaur features, which was a welcomed surprise for their son

    The second bedroom opted for a blue and white theme, complete with air balloon decorations (图为)

    The second bedroom opted for a blue and white theme, complete with air balloon decorations (图为)

    增加了四分之一: ‘That yellow looked awful on the beam,’ while a fifth commented: ‘People have no respect for style and elegance anymore. Its all industrial steel and burnt wood.

    As they continued their tour, George noted how before, the ground floor layout didn’t lend itself to family life.

    ‘Its shabby 70s kitchen was hardly the heart of the home, while two lesser used reception rooms at the back of the house enjoyed the best views and were packed with original features,’ 他说. ‘The solution was to knock the lot through and reconfigure the space.

    ‘From the materials to the colour palette, Phil and Leighla have absolutely hit the spot with this modern take on a traditional country kitchen. And they couldn’t have done a better job of uncovering, restoring and incorporating all of the listed traditionally features.

    Phil added: ‘Having that stone on show, you really know you’re in a stone Cotswolds house.

    The living room before looked like it had come out of a 70s timewarp and desperately needed some TLC (图为)

    The living room before looked like it had come out of a 70s timewarp and desperately needed some TLC (图为)

    The couple added a pop of colour in the form of pink sofas with contrasting bold blue walls. 图为, after the transformation

    The couple added a pop of colour in the form of pink sofas with contrasting bold blue walls. 图为, after the transformation

    Architect and presenter George Clarke was delighted with the marble work top in the newly renovated kitchen (图为)

    Architect and presenter George Clarke was delighted with the marble work top in the newly renovated kitchen (图为)

    在最近的郊游中,公爵夫人佩戴了不同的乐队, modern light-filled industrial space in the hallway paid tribute to the property's history link to the brewery

    在最近的郊游中,公爵夫人佩戴了不同的乐队, modern light-filled industrial space in the hallway paid tribute to the property’s history link to the brewery

    楼上, the master bedroom was given a refresh, but it was the top of the house that underwent the biggest transformation.

    The couple created a dedicated floor for their two young boyscomplete with two bold, colourful bedrooms, along with a shared bathroom and a very useful landing area.

    仍然, those who tuned in struggled to see past the

    ‘Thirty years time there’s going to be a TV programme with a respected ‘architect’ bemoaning the wrecking of a Georgian house in the Cotswolds…’ 写了一个, 而第二笔: ‘Such a shame, beautiful house ruined.

    增加了三分之一: ‘Can’t stand it. How to kill a Listed building. What were the planners and conservation officers thinking?’

    与此同时, 四分之一评论: ‘Still a f***ing mess of styles on the Georgian house. Such a shame. Not unified enough. I’m a big fan of mixing modern and traditional but a Georgian style staircase in the modern space would have worked better. Layout wrong ruining that original front entrance.